Opis forum
Moderator
Hej,
co do bowlingu to moje zdanie jest takie
Niku 18z³ osoba/ 90z³ godz
Fantasy park 73z³ za godz do 20.00 a skoro my¶limy ¿e startujemy 0 18 to idealnie op³aaca siê pograæ 2 godz. no i bardziej siê to op³aca , bo jeste¶my w stanie wiêcej rozegraæ partii za t± sam± cenê.
Pozdrawiam
a po ile osób na torze dzielimy??
Fantasy park to kiepska miejscówka... s± kiepskie kule i s³abe tory.
wiem ¿e Niku jest dro¿sze ale za to jest o wiele lepszy klimat i sprzêt.
Nowy u¿ytkownik
Rzeczywi¶cie droga ta zabawa.
Co do bowlingu to licz±c po 5 osób na tor wydaje mi siê ¿e wynajêcie toru wyjdzie taniej, ewentualnie przy bardzo wolnym graniu to samo. Jakby siê pare osób po¶wiêci³o (albo autobus podmiejski) to cennik w suchym lesie jest korzystniejszy. (60z³ za godz)
A co do klubu to proponujê miejsce, gdzie nie p³aci siê za rezerwacjê stolika albo za wstep. Bo sumuj±c wszystko razem + alkohol robi sie sporo.... (niestety mój bud¿et równie¿ nie jest nieograniczony)
Na sylwestra by³em w deepclub i by³o ca³kiem fajnie muzyka i przystêpne ceny. Zawsze mo¿na siê przenie¶æ. Bo pod koniec czerwca my¶le ¿e juz poznañ zacznie pustoszeæ.
A co do prezentu to popieram Paw³a -> sexshop.
Albo ewentualnie je¶li ju¿ na 100% nic takiego, to jaka¶ ruletka z kieliszkami czy co¶ podobnego.
Ostatnio edytowany przez Robert Klause (2011-06-06 20:45:27)
suchy las faktycznie jest tani i jest tam fajnie... ale odpada ze wzglêdu na dojazd...
a jak bêdziemy grali po 5 osób na torze to faktycznie wyjdzie ko³o 18z³ za rezerwacje toru na g³owê...
Nic... zrobimy nastêpn± sondê...
Pawe³ ... jeste¶ w stanie zaj±æ siê prezentem?? mogê to tobie na g³owie zostawiæ?
Moderator
Nie ma problemu, przejdê siê zobaczyæ co maj± ciekawego i wtedy dam znaæ + ile to kosztuje.
Nowy u¿ytkownik
Szczerze mówi±c jestem ma³o imprezowy cz³owiek wiec nie mam rozeznania w tych wszystkich klubach ale tez jest opcja zostania po krêglach w fantasy parku. Wszystko w jednym miejscu. Moze kto¶ by³ i sie orientuje jak tam jest.
No wiêc kilka razy tam by³em i powiem szczerze ¿e nie chêtnie bym spêdza³ kawalerski w¶ród takiej muzyki i ludzi którzy siê tam pa³êtaj±
nic nie zaszkodzi jak ominiemy to miejsce
Moderator
Z mojej listy osób do powiadomienia na pewno nie bêdzie Tomka Stañczaka, a pozosta³e 3 osoby jeszcze my¶l±.
Nowy u¿ytkownik
Witam. Zacznê od tego ¿e siê nie spodziewa³em postaram siê byæ, prawdopodobnie tylko na bowlingu. W razie potrzeby dysponuje autem, 4 osoby mogê zabraæ. pozdr
Moderator
Hejka, co do lo¿y w Cubalibre mamy rezerwacje na 20os - do 22.06 oczekuj± wp³aty 200z³,wej¶cie 10z³/os
Z pewno¶ci± Cuba to gwarancja udanego wieczoru.. ALE JE¦LI MACIE INNE ROZS¡DNE PROPOZYCJE TO PISZCIE !!!
Zawsze mo¿na zrezygnowaæ z rezerwacji a 200z³ wydaæ np. na barze
pozdrawiam
Startujemy na bowlingu ( NIKU Poznañ) ! gramy 3 godziny !!!
- od 18:00 - 21:00 mamy rezerwacje toru
- cena na osobe (za ca³o¶æ ) to 36 z³ !!!!
Do Cuba Libre idziemy na 21:00 +
- w zale¿no¶ci od Marcina albo idziemy do zarezerwowanej lo¿y (15 z³ na osobe je¿eli by by³o 15 osób)
- Albo wbijamy za friko tyle ¿e w miarê wcze¶nie
Pawe³ za³atwi³ prezenty
- chiñczyk z kieliszkami
- krawat
(razem zap³aci³ 60 z³)
PROSZE ZEBYSCIE BYLI WCZESNIEJ TROCHE ZEBYM MÓG£ ZEBRAÆ PIENI¡DZE CHOCIA¯ NA KLUB BOWLINGOWY.
£¡CZNIE KASA NA OSOBE ZA WSZYSTKO (BEZ ALKOHOLU) WYNOSI OK 70 Z£ !!!!
Moderator
Hello,
Panowie co z Waszymi propozycjami ??? kawalerski Seweryna zbli¿a siê wielkimi krokami !!!
Rozumie ¿e zostajemy w CubaLibre start godz. 22 !!! Mamy zarezerwowan± lo¿ê na 20os - za 2 dni musimy wp³aciæ 200z³ !!!
DLATEGO POTWIERDZAJCIE Z OSOBNA NA FORUM SWÓJ UDZIA£ !!! CHCÊ WIEDZIEÆ JAK¡ LO¯Ê WYNAJ¡Æ 20os vs 15os
pozdrawiam
Nowy u¿ytkownik
gdzie te potwierdzenia wpisywaæ ?
Nowy u¿ytkownik
Hej. Wydawalo mi sie ze nie ma zadnych nowych postow i przegapilem informacje od organizatora z calym planem i kosztorysem....
Niestety dla mnie to jest zbyt obszerna suma (chcociaz rozumiem ze obejmuje ona wszystkie wejscia, rezerwacje itp czyli wszystko procz alkoholu?). Czy jest mo¿liwo¶æ zebym zagral w bowling 1h w celu redukcji kosztow czy jak sprawa wyglada. Myslalem ze bedziemy grac jedna gre a w pare osob na torze i tak by to trwalo calkiem sporo, wliczajac w to inne atrakcje.
I w sumie ile osob idzie?
Ostatnio edytowany przez Robert Klause (2011-06-21 13:09:03)